Başakşehir'li Epureanu Sezonu Kapattı

Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir'de Alexandru Epureanu'nun sakatlığı nedeniyle 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti. Tecrübeli oyuncunun son durumu belli oldu.

25.04.2019-14:12 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-14:05) Başakşehir'li Epureanu Sezonu Kapattı

Spor Toto Süper Lig'de 62 puanla zirvede yer alan ve şampiyonluk yarışında ilk sırada boy gösteren Medipol Başakşehir'i yıldız oyuncusundan kötü haber geldi. Turuncu-lacivertlilerin savunma oyuncusu Alexandru Epureanu'nun geçirdiği sakatlık nedeniyle 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

İYİLEŞMESİ 1 AYA YAKIN SÜRECEK

Dizinde de enfeksiyon oluşan 32 yaşındaki futbolcunun 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Epureanu böylece ligin son haftalarında forma giyemeyecek ve sezonu kapatmış olacak.

Moldovalı oyuncu yaptığı açıklamada, 'Dizimde enfeksiyon teşhisi konuldu. Daha 1 ay antibiyotiklerle tedavi etmemiz gerekecek. Bundan da sonra tetkikler enfeksiyonun atlatıldığını gösterirse ancak o zaman yavaş yavaş antrenmanlara çıkmaya başlayabileceğim. Ne kadar sürede iyileşeceğimi kimse bilmiyor, sahalara ne zaman döneceğimi şu an doktorlar bile bilmiyor' dedi.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal