Başakşehir Son Dakikada Yediği Golle Sivasspor'la 1-1 Berabere Kaldı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde olan Başakşehir, son dakikada yediği golle Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı.

04.05.2018-22:03 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-22:09) Başakşehir Son Dakikada Yediği Golle Sivasspor'la 1-1 Berabere Kaldı

 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Medipol Başakşehir, 32. haftanın açılış maçında Demir Grup Sivasspor ile evinde 1-1 berabere kaldı. Rijad Bajic'in golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi takım, 90+2'de Volkan Babacan'ın kendi kalesine attığı golün ardından maç 1-1 berabere tamamlandı. Haftayı bir puanla tamamlayan Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

İLK GOL BAJIC'TEN GELDİ

Maça iyi başlayan ev sahibi takım ilk pozisyonunu 4. dakikada buldu. Ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Caicara'nın sert vuruşunda, top üstten auta gitti. 14. dakikada Visca, sağ çaprazdan geliştirdiği hücumda topu ceza sahası içindeki Elia'ya verirken, bu oyuncu, daha müsait durumdaki Bajic'i gördü. Bajic, rahat bir şekilde topu ağlara gönderdi: 1-0.

MOSSORO KIRMIZI KART GÖRDÜ

Medipol Başakşehir'de Mossoro, maçın 37 ve 38. dakikalarda gördüğü sarı kartlar neticesinde kırmızı kartla oyundan atıldı. Brezilyalı oyuncu, ilk olarak 37. dakikada Saivet'e yaptığı harekette sarı kart ile cezalandırıldı. 38. dakikada Ndinga'ya yaptığı müdahale ardından maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Mossoro'ya yine sarı gösterdi. 34 yaşındaki oyuncu böylece çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 42. dakikada İrfan Can Kahveci'nin ceza sahası önünden pasında altıpasın yakınlarında topla buluşan Visca, bir kez daha Bajic'i gördü. Bu futbolcunun etkisiz vuruşunda, kaleci Ali Şaşal Vural, iki hamlede topun sahibi oldu.

Maçın ilk yarısını Medipol Başakşehir, 1-0 önde bitirdi.

BAŞAKŞEHİR 90+2'DE YIKILDI

Bir kişi eksik rakibi karşısında skor avantajını maçın ikinci yarısında korumayı başaran Medipol Başakşehir, 90+2'deki gole engel olamayınca maç 1-1 beraberlikle bitti.

Ligde oynadığı son üçü maçı kazanan Medipol Başakşehir, evinde aldığı beraberlik ardından puanını 66'ya yükseltirken, şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. Demir Grup Sivasspor ise puanını 48'e yükseltti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal