Başakşehir Başkanı Gümüşdağ’dan Flaş Galatasaray Kararı!

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Spor Kulübü üyeliğini bitirdiğini duyardı.

20.12.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-12:31) Başakşehir Başkanı Gümüşdağ’dan Flaş Galatasaray Kararı!

Spor Toto Süper Lig’de liderliğini sürdüren Medipol Başakşehir’in başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Kulübü’ndeki üyeliğini sonlandırdı.

Başkan Gümüşdağ, turuncu lacivertli ekibin resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Galatasaray Spor Kulübü üyeliğimi sonlandırdığımı kamuoyuna duyurmak istiyorum" ifadesine yer verdi.

İşte Gümüşdağ’ın konuya ilişkin açıklaması:

"Sporun; insanları birleştiren, eğlendiren, daha iyi kişiler haline getiren büyük bir güç olduğu inancındayım. Yaklaşık 4.5 yıl önce kurduğumuz İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün temelinde de bu inanç söz konusudur.

Haziran 2014’ten beri futboldaki enerjimi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün başarısı adına harcarken aynı zamanda da Galatasaray Spor Kulübü kongre üyesiyim. Fakat Başakşehir’e olan sevdam sarı kırmızı renklere olan saygımı azaltmaz, bitirmez. Sahada çok kıymetli bir rakibim, gönlümde her zaman özel bir yeri olan asırlık çınardır. Buna karşın ikisini hiçbir zaman birbirine karıştırmam. Benim tek amacım Başakşehir’in zirvede yer almasıdır.

Sporun özüne olan yaklaşımıma göre; bir kulüpte başkanlık görevini yürütürken, bir başka kulübün kongre üyeliğini sürdürmem benim adıma son derece doğal bir durumdu.

Fakat son dönemde kamuoyunda bu konuya ilişkin farklı bir algı oluştuğunu görüyor ve konunun gereksiz biçimde uzamasının taraflara zarar getireceğini düşünüyorum.

Bundan dolayı Galatasaray Spor Kulübü üyeliğimi sonlandırdığımı kamuoyuna bildirmek istiyorum.

Türkiye’de sporun birleştirici gücünü, bizi birbirimize yaklaştıran taraflarını, sevgi, saygı ve kardeşlik aşılayan taraflarını daha çok konuşacağımız günler diliyorum.

Saygılarımla."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal