Barcelona, Yıldız Oyuncuyu Gönderiyor

Barcelona'nın büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Dembele, sakatlıklardan dolayı bir türlü istediği katkıyı sağlayamamıştı. Katalan devi, Fransız oyuncuyu satış listesine ekledi.

06.06.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-14:49) Barcelona, Yıldız Oyuncuyu Gönderiyor

Barcelona tarihinin en pahalı 2. transferi olarak adını yazdıran Dembele, takımdaki 3. senesinde de beklenen performansı veremeyince gözden çıkarıldı.

İspanya basınından yapılan habere göre; Barcelona, kararı futbolcunun menajerine sezon bitiminde söyleyecek. Bu sezon sakatlığı sebebiyle sezonu erken sonlandıran Fransız oyuncu İspanya Ligi ile Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayacak. Genç futbolcunun tek sıkıntısı ise alacak kulübün zor olması.

SÜREKLİ SAKATLIK PROBLEMİ YAŞIYOR

Yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle takımların ekonomik açıdan küçülmeye gitmek durumunda kalacak olması ise Dembele'nin satışını zora sokacak.

160 milyon euroluk Philippe Coutinho'nun sonrasında 105 milyon euro net bonservis verilen 23 yaşındaki futbolcu, Barcelona'da devam etmek istese de sürekli sakatlanması ve takım arkadaşlarını yalnız bırakması da adı geçen Paris Saint Germain, Juventus ve Liverpool gibi kulüplerin geri adım atmasına sebep oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal