Barcelona ve Juventus'tan Sonra Sıra Galatasaray'da

Juventus ve Barcelona başta olmakla birlikte bazı takımlar futbolcularıyla anlaşarak ücretlerde indirime gitmesiyle birlikte Galatasaray da çalışmalara başlayarak Falcao, Muslera, Feghouli ve Belhanda ile toplantı yapıp maaşlarda indirim isteyecek.

31.03.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-12:18) Barcelona ve Juventus'tan Sonra Sıra Galatasaray'da

Dünyanın en önemli gündemi olan yeni tip coronavirüs (Covıd-19) salgınının en çok zarara uğrattığı yerlerden biri de spor ekonomisi. Futbol ve basketbol başta olmakla birlikte hemen her spor branşında takımlar mali problemlerden kaçınmak için planlar yapıyor.

Yakın zamanda Juventus ve Barcelona'nın sporcularıyla uzlaşarak maaşlarında indirime gitmesi birçok takıma yol gösterecek etki yaptı. Süper Lig kulüplerinden Galatasaray da aynı stratejiyi gerçekleştirmek için çalışmalara başladı.

İNDİRİM İSTENECEK

Sarı-kırmızılı yönetim, ilk bölümde yüksek maaş alan sporcularla anlaşmanın planlarını yapıyor. Falcao, Muslera, Belhanda ve Feghouli ile masaya oturacak olan Galatasaray, 4 sporcudan maaşlarında indirim isteyecek. Bu isimlerle anlaşılırsa operasyon büyütülerek tüm takıma yayılacak.

Galatasaraylı yetkililerin yedek planı ise futbolcuların maaşlarının 3 ay ertelemesi. Maaş indirim teklifi kabul edilmezse B planı olarak ödemelerin ileri bir tarihe alınması fikri futbolculara sunulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal