Avrupa'nın İki Devi Merih Demiral'ın Peşinde

Milli futbolcu Merih Demiral performansı ile Avrupa devlerinin dikkatini çekiyor

14.12.2019-13:28 - (Son Güncelleme: 14.12.2019-13:02) Avrupa'nın İki Devi Merih Demiral'ın Peşinde

Türkiye Milli Takımı ile 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde sergilediği performans ile eleme periyodunun en iyi ilk 11'ine giren ve Juventus'un UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Bayer Leverkusen'i 2-0 yendiği mücadelede oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Milli oyuncu için Avrupa'nın 2 devi harekete geçti.

Başarılı Stoper Merih Demiral, sergilediği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye A Milli Futbol Takımı ile oynadığı futbolla eleme bölümünün en iyi 11'ine seçilen, Juventus formasıyla Bayer Leverkusen ile karşılaştıkları UEFA Şampiyonlar Ligi maçında başarılı futboluyla teknik heyetin takdirini kazanan Merih Demiral için Avrupa'nın iki devi transferi için düğmeye bastı.

21 yaşındaki genç Stoper Alman ekibi karşısında ortaya koyduğu futbolla Teknik Direktör Sarri'nin de takdirini kazandı. İtalyan hoca karşılaşma sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Savunmadaki herkes iyiydi. Merih agresif, dayanıklı ve hızlıydı. Güven verdi ve fiziksel üstünlüğünü gösterdi. Harika bir maç çıkardı." ifadeleriyle Milli oyuncunun performansını değerlendirdi.

İtalyan spor sitesi Tuttosport'un mücadele sonrasında yaptığı puanlamada Juventus'ta en yüksek puanı alan Merih için La Gazzetta Dello Sport'ta, "Ne Demiral ama! Modern futbolun Stoperi, daha fazla zaman bulmalı" başlıklı bir yazı yayımlandı.

Başarılı savunmacı ile ilgili son iddia İtalyan gazeteci Nicolo Schira'dan geldi. Schira'nın haberine göre Milan ve Tottenham, Ocak ayında Milli futbolcu Merih'i transfer etmek istiyor. Ancak Juventus, Demiral’ın satılmasına yanaşmıyor. İyi bir teklif gelmesi halinde diğer Stoper Daniele Rugani satılacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal