Asensio'nun Çapraz Bağları Koptu, Real Madrid'te Zidane Göz Yaşlarına Boğuldu!

Real Madrid'in yıldızı Asensio, Arsenal ile oynanan maçta gol attıktan 3 dakika sonra çok şanssız bir sakatlık geçirdi..

24.07.2019-10:33 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-10:26) Asensio'nun Çapraz Bağları Koptu, Real Madrid'te Zidane Göz Yaşlarına Boğuldu!

Dün gece Real Madrid ile Arsenal arasında oynana maçta şanssız bir olay meydana geldi. Real Madrid'in İspanyol yıldızı Marco Asensio'nun çapraz bağları koptu. Real Madrid teknik direktörü Zidane sakatlanan oyuncusunu gördükten sonra göz yaşlarını tutamadı.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane sakatlanan oyuncusunun olduğu bölgeye bakamazken, 23 yaşındaki oyuncu da çektiği acı nedeniyle gözyaşlarına boğuldu. Hastaneye kaldırılan genç yıldızın 9 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Asensio 2-0'dan 2-2'ye gelen maçta takımının beraberlik golünü kaydettikten yalnızca 3 dakika sonra talihsiz bir şekilde Aubameyang ile girdiği ikili mücadele sakatlandı. Real Madrid’in diğer golünü takımdan ayrılması kesinleşen Gareth Bale ağlara gönderdi. Penaltılara giden maçta Real Madrid 3-2 galip geldi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal