'Artık Transfer Ücretleri Düşecek!'

Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness, Coronavirüs salgınının futbolun değişim geçireceğini söyledi ve bonservis ücretlerinin azalacağını belirtti.

28.03.2020-17:08 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-17:07) 'Artık Transfer Ücretleri Düşecek!'

Dünya coronavirüs salgınından kurtulmaya çalışırken futbol camiası da virüsten zarar gördü. Avrupa'da ve dünyada birçok spor karşılaşmaları askıya alındı, liglere ertelendi. Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness, coronavirüsün gelecekte futbola yapacağı değişiklilerle alakalı açıklamalar yaptı.

Kicker'a konuşan Hoeness, salgının futbol ekonomisini değiştireceğini vurgulayarak, ''Bu durum futbolun bazı noktalarda değişmesi için bir fırsat sunuyor'' şeklinde konuştu.

İlerleyen dönemlerde transfere verilen bonservislerin azalacağını belirten Hoeness, ''Ne olacağını bilemeyiz ancak yakın gelecekte 100 milyon Euro'luk bir transfer hayal edemiyorum. Transfer ücretleri düşecek ve şimdiki konumuna gelmesi birkaç yılı bulacak. Çünkü tüm ülkeler bundan etkileniyor. Muhtemelen yeni bir futbol dünyası ortaya çıkacak'' dedi.

Bütün hayatı boyunca Bayern Münih'te oyuncu, menajer ve başkan olarak görev alan 68 yaşındaki Hoeness, son seçimde aday olmamış ve Bavyera devinin yeni başkanı Herbert Hainer seçilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal