Altay'dan Futbolcularına Destek!

TFF 1. Lig takımlarından Altay’da yönetim ekibi, evlerinde idmanlarını devam ettiren tüm oyunculara kondisyon bisikletleri yolladı.

31.03.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-15:18) Altay'dan Futbolcularına Destek!
Coronovirüs salgını sebebiyle liglere ara verilmesinin sonrasında idmanlarını bireysel olarak devam ettiren futbolcuların formdan düşmemeleri için Altay'da yönetim harekete geçti.

Özel idman programlarını oyuncularına verdiklerini ayrıca İzmir’deki tüm futbolculara bisiklet gönderdiklerini söyleyen Sportif Direktör Murat Uluç, "Futbolcularımız evlerindeki spor aletleriyle formda kalmaya çalışıyor. Biz de gerekli destekleri sağlıyoruz. Yüz yüze görüşmesek de takımla sürekli iletişim halindeyiz" dedi.

Ligler hakkında alınacak kararın duyurulmasını beklediklerini belirten Murat Uluç, "Lig yeniden başlayacaksa en az 1 ay önce antrenmanlar başlamalı. En az 3-4 haftalık bir hazırlık süreci gerekiyor. İlk hafta koşular, ikinci hafta koordinasyon, üçüncü hafta taktik idmanları yapılır. Aksi durumda ciddi sakatlıklar yaşanır. En önemli şey dayanıklılık. Saha içi idmanı, kor antrenmanından daha önemli. Sıkıştırılmış bir programla haftada 2 maç oynanacağını düşünürsek sakatlıklar büyük sorun yaratır. UEFA ve FIFA’nın alacağı kararlara Futbol Federasyonu’nun da uygun hareket edeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal