Alihan Kubalas: Fenerbahçe Maçını İnşallah Kazanacağız

Süper Lig’in 22. Haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Ankaragücü’nde Alihan Kubalas antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

11.02.2020-17:51 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-17:48) Alihan Kubalas: Fenerbahçe Maçını İnşallah Kazanacağız

Süper Lig’in 22. Haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Ankaragücü’nde Alihan Kubalas antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.
Altındağ Örnek Stadı'nda teknik direktör Mustafa Reşit Akçay önderliğinde gerçekleştirilen antrenman öncesi oyuncu Alihan Kubalas, Fenerbahçe karşılaşmasına yönelik basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"İstediğimiz ve hayal ettiğimiz noktada değiliz. Fakat bu duruma getiren de bizleriz, bu durumdan çıkartacak olanlar da bizleriz. Mustafa Reşit Akçay hocanın gelişiyle takımdaki hava ve enerji değişti. Biz de hocamızla beraber uyum içinde iyi çalışarak bu durumun üstesinden en iyi şekilde geleceğimize inanıyorum."

"İki takım da galip gelmek isteyecektir. Bu saatten sonra alacağımız puan ya da puanlar bizim için çok önemli. Bunun için mücadele edeceğiz, galip gelirsek bizim için ne mutlu ama bir puanın da önemli olduğunu unutmamak lazım ."

"Yeni gelen futbolcular çok karakterli ve yetenekli. Hep beraber uyum sürecini kolay atlatıp MKE Ankaragücü'nü layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyorum."

“Bu noktaya gelene kadar bizim tamamen dışımızda gelişen şeyler oldu. Fakat yeni yönetimin gelmesi, Mustafa hocanın gelmesi takımdaki enerji ve havayı değiştirdi. Biz sonuna kadar savaşı bırakmadan en iyi şekilde mücadelemizi vererek, inşallah bu takımı sezon sonu ligde tutacağız."

" Fenerbahçe maçına da çok iyi hazırlanıyoruz, puan veya puanlar almayı düşünüyoruz. Fenerbahçe güçlü bir rakip, biz de güçlüyüz inşallah kazanacağız ."

"Takım şu an çok iyi herkes motive olmuş vaziyette. Ben de yeni geldim, kimse yabancılık çekmiyor. Mustafa hoca da her zaman bizimle konuşuyor, inşallah başaracağız. Önümüzde zorlu maçlar var, hepsini kazanıp kümede kalmak istiyoruz." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal