Ali Koç'tan Comolli Açıklaması!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Damien Comolli konusunda açıklamalar yaptı.

10.01.2020-12:27 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-12:22) Ali Koç'tan Comolli Açıklaması!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe ekibinin sportif direktörü Damien Comolli'nin twitter hesabı oluşturarak açıklamalar yapmasından dolayı rahatsız olduğunu söyledi.

Damien Comolli'ye ikazlarda bulunacağını aktaran ve Falette transferini de Comolli'nin gerçekleştirmediğini söyleyen Ali Koç, "Damien Comolli'nin Twitter hesabı açmasından rahatsızım. Bu yüzden uyaracağım, biz onu zaten koruruz. Ama transfer ile ilgili verdiği bilgi doğru. Son transferi ben ve yönetim kurulu yaptık. Luiz Gustavo transferinden memnunduk o ekiple çalıştık" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Damien Comolli şu açıklamaları yapmıştı:

"Simon Falette transferinin benim tarafımdan açıklanması gereken bazı noktaları olduğunu düşündüğüm ve sosyal medyada konuşulan birtakım yanlış ifadeleri düzeltme gereği duyduğum için bu hesabı açtım.

Öncelikle, başkanımız Falette'yi kiralık olarak takıma kazandırmak istedi. Başkanın böyle bir isteği olması saygı görmeli. Aynı zamanda Falette de taraftarlarımız tarafından hoş karşılanmalı.

Sosyal medyada konuşulan ve medyada çıkan "Rogon Ajans" ile olduğu varsayılan ilişki gerçeği yansıtmamaktadır. Benim onlarla hiçbir finansal bağım yoktur, sadece Luiz Gustavo ve tolga Ciğerci transferlerinde kendileriyle ilerledik.

Son olarak, benim hakkımda "Rogon Ajans" haberi yapanlar ile hukuksal başvurumu yaptım ve bu yalan/saçma açıklamaları yapanlar ile yargı önünde hesaplaşacağız.

Büyük Fenerbahçe Ailesi'ne en iyi dileklerimle..."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal