Ali Koç Deniz Türüç Transferine El Attı! İşte O Telefon Görüşmesi!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, 26 yaşındaki oyuncuyu telefonla arayarak bire bir görüşme gerçekleştirdi.

17.07.2019-10:10 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-10:07) Ali Koç Deniz Türüç Transferine El Attı! İşte O Telefon Görüşmesi!

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transferi için bastırdığı Kayserisporlu Deniz Türüç transferinde mutlu sona yakın.

Başkan Ali Koç, ile Kayserispor Başkanı Erol Bedir'le bu konuyu bir kez daha görüştü. Sabah'ın haberine göre Koç, 26 yaşındaki orta sahayı da telefonla arayarak bire bir görüşme yaptı.

Koç'un "Seni çok istiyoruz. Yeteneklerini biliyoruz ve seneye şampiyonluk yarışında bize güç katacağına inanıyoruz" diyerek oyuncuyu onore eden ifadeler kullandığı öğrenildi..

Kayserispor Başkanı Erol Bedir

"Ali Koç'la bir kaç kez uzun uzadıya konuştuk. Bize üç kulüpten teklif geldi. Ama ısrarcı olan iki kulübümüz var, onlarla devamlı görüşüyoruz. Tabi bunun Deniz Türüç tarafı ve hoca tarafı var. Hocadan izin aldık. Hoca da Deniz'ın artık daha iddialı bir takımlarda oynaması için izin verebileceğini söyledi. Deniz ile de konuştuk o da 'olur' dedi. Deniz'in menajeri ve kulüplerle görüşmeler sürüyor. Ancak şu dakika itibariyle Deniz'in hangi takıma yakın olduğu konusunda bir fikrim yok. Deniz gidecekse bir an önce gidip yeni takımına alışması lazım. Ve gidecekse bizim de onun yerine oynayacak alternatif oyuncuları almamız lazım. Ben Deniz Türüç transferinin 2-3 gün içinde netleşeceğini düşünüyorum" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal