Alex Telles’ten Galatasaray İtirafı!

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi son haftasında Porto ile oynadığı karşılaşmada eski takımına karşı forma giyen Alex Telles, “Gollere sevinemedim, keşke bu gruptan birlikte çıksaydık.” ifadesini kullandı.

14.12.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-12:27) Alex Telles’ten Galatasaray İtirafı!

Galatasaray’ın eski futbolcusu Alex Telles, sarı kırmızılı ekibin Porto ile oynadığı Şampiyonlar Ligi son hafta karşılaşmasında duygu dolu anlar yaşamıştı.

Sarı kırmızılı ekibin 2013-14 sezonunun devre arasında 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği ve 2016 yazında 6.5 milyon euro ve sonraki satıştan pay karşılığında Porto’ya sattığı Alex Telles, eski takımı Galatasaray’ı ve taraftarlarını bir türlü unutamıyor.

26 yaşındaki oyuncu, Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında Türk Telekom Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Galatasaray kalbimde. Keşke Galatasaray’la birlikte bu gruptan el ele çıkabilseydik.” dedi.

Porto ile Şampiyonlar Ligi’ndeki 2 asistini de eski takımına karşı kaydeden Brezilyalı sol bek, “Taraftar beni bağrına bastı, mükemmel karşıladıl. Isınmaya çıktığımda beni tribüne çağırmaları muhteşem bir andı. Çok mutlu oldum. Karşılaşmanın ardından da üçlüyü çektirdim. Benim adıma harika bir histi. Hala sevildiğimi görmek çok güzel bir duygu. Galatasaray’ı yakından takip ediyorum. İki senenin ardından yeniden bu statta bu taraftar önünde oynamak inanılmazdı. Galatasaray’ı ve taraftarları asla unutmayacağım.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal