Akhisarspor'da Cem Kavçak Dönemi

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatı engelleyemeyen ve son haftalarda aldığı sonuçlarla son sıraya gerileyen Akhisarspor'da teknik direktör Cem Kavçak ile anlaşıldı.

14.02.2019-18:16 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-18:06) Akhisarspor'da Cem Kavçak Dönemi

Cem Kavçak, Akhisarspor'un yeni teknik direktörü oldu.

YOLLAR AYRILMIŞTI

Bu sezon aldığı sonuçlarla beklentinin çok altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan'la geçtiğimiz günlerde yollar ayrılmıştı. 

CEM KAVÇAK GETİRİLDİ

Ligin ikinci devresinde oynadığı 4 maçtan tek bir puan bile alamayan Akhisaraspor'da Cihat Arslan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Cem Kavçak getirildi. 

Futbolcu olarak da 1999-2002 yılları arasında 3'üncü Lig'de forma giydiği kulüpte uzun süredir antrenör olarak görev yapan Kavçak, son olarak Cihat Arslan'ın da ekibinde yer almıştı. 41 yaşındaki Kavçak, sezonun ilk yarısında 5'inci haftada teknik direktör Safet Susic'le yollar ayrıldıktan sonra takımı, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Krasnodar ve Süper Lig'deki Galatasaray maçlarına çıkardı. Akhisaspor, Kavçak yönetiminde Krasnodar maçını 1-0 kaybetmesine rağmen Galatasaray'ı 3-0 yenmeyi başardı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal