Akhisarspor Büyüklerin Kabusu Oldu!

Spor Toto Süper Lig’in 31 haftası geride kalırken, 36 puan toplayabilen ve kalan maçlarda düşme tehlikesini yakından hisseden Teleset Mobilya Akhisarspor, bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı önemli işlere imza attı.

02.05.2018-14:14 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-13:56) Akhisarspor Büyüklerin Kabusu Oldu!

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala küme düşme korkusu yaşamaya başlayan Teleset Mobilya Akhisarspor, pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray karşılaşmasına iddialı hazırlanırken, Ege ekibi bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı etkili performanslar sergiledi.

Yeşil-siyahlı ekip ligde Fenerbahçe'yi 2 defa mağlup ederken, Vodafone Park'ta ise Beşiktaş'tan puan almayı başardı. Bu hafta ligde karşılaşacağı Galatasaray'ı da Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda 2-0 mağlup eden Akhisarspor, sarı-kırmızılıları saf dışı bırakarak tarihinde ilk defa finale yükselmeyi başardı.

Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında ilk olarak sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 yenmeyi başardı. Daha sonra 12. haftada Beşiktaş deplasmanına konuk olan Akhisarspor, karşılaşmadan 0-0’lık eşitlikle ayrılarak zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.

Yeşil siyahlılar, en büyük sürprizlerinden birini ise Kadıköy'de gerçekleştirdi. Ege temsilcisi, Ülker Stadı'nda şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'yi 3-2 devirmeyi başardı. Kupanın yarı finalinde Galatasaray'la eşleşen yeşil siyahlı takım, sahasında oynadığı ilk karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmasına karşın Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'ı 2-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta karşılaşmasında şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyecek karşılaşmada pazar günü sahasında Galatasaray'la karşılaşacak Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmadan istedikleri sonucu alıp rahatlamak istediklerini belirtti. Genç teknik adam, 9 Mayıs'ta Diyarbakır'da Fenerbahçe ya da Beşiktaş'la kupada final karşılaşması oynayacaklarını vurgulayarak, "Ligde durumumuzu netleştirip, finale rahat kafayla çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal