Ahmet Nur Çebi'den Diğer Başkan Adaylarına Sert Sözler!

Beşiktaş’ta pazar günü yapılacak kongre öncesi, “Her şey Beşiktaş için olsun” diyerek listesini Divan Kurulu’na teslim eden Ahmet Nur Çebi ardından da efsane başkan Süleyman Seba’nın mezarını ziyaret etti.

18.10.2019-10:15 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-10:13)

Beşiktaş'ta pazar günkü seçime girecek başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi, aday listelerinin verileceği son gün olan dün Divan Kurulu 2. Başkanı Fethi Hinginar’a listesini verdi.

Seçimin Beşiktaş için hayırlı olmasını ifade eden Ahmet Nur Çebi, “Kamuoyuna bu işe talip olduğumuzu ve bu işi Beşiktaş için yapmak istediğimizi, listemizi vererek beyan etmiş bulunuyoruz. Bütün rakiplerimize başarılar diliyoruz. Zor günde yola çıkan herkesi tebrik diyorum” dedi.

‘Fikir olarak tartıştık’

Başka bir adayla birleşme talebi gelip gelmediği sorulan Çebi, “Birleşmeyle ilgili biz kendi içimizde değerlendirme yaptık. Şu ana kadar böyle bir talep gelmedi” ifadesini kullandı.

Divan’ndan ayrıldıktan sonra Süleyman Seba’nın Feriköy Mezarlığı’ndaki kabrini listesinde bulunan isimlerle ziyaret eden Çebi, dua ettikten sonra mezarlıktan ayrıldı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal