Ahmet Ağaoğlu’ndan Derbi Açıklamaları

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Fenerbahçe ile mücadele edecek. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu derbi öncesinde açıklamalarda bulundu.

27.04.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:51)

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe derbisi için açıklamalarda bulundu. Bordo-mavililerin patronu Ağaoğlu, sarı-lacivertlilere karşı mücadele edecek olan oyuncularına prim vermeyeceklerini dile getirdi ve şunları söyledi:

'Her maçta ne kadar prim veriyorsak aynı şekilde devam edeceğiz. Her maça nasıl hazırlanıyorsak aynı şekilde konsantre olacağız. Oynadığımız tüm maçlarda ayrı ayrı prim verecek olsaydık, bu işin sonu farklı yerlere gidebilirdi.'

'BİZİM İÇİN SIRADAN BİR MAÇ'

Futbolcularına güvendiğine vurgu yapan Başkan, 'Her zaman dediğimiz gibi bizim için sıradan bir maç. Sonuçta Trabzonspor çok büyük bir camia ve çok büyük bir kulüp. Oyuncularımızın sahada kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacakları konusunda şüphemiz yok. Bugüne kadar hep bunu başardılar. Onlar yüzünden hiç yüzümüzü yere eğmedik' şeklinde konuştu.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal