Ahmet Ağaoğlu: 'Beşiktaş Stadı, En Zor Deplasman'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ÜNİ TS Kulübü'nün gerçekleştirdiği "Ahmet Ağaoğlu İle Neden Trabzonspor" adında bir sempozyuma katılım gösterdi.

25.02.2020-09:03 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-09:15) Ahmet Ağaoğlu: 'Beşiktaş Stadı, En Zor Deplasman'
Ahmet Ağaoğlu, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nde gerçekleşen panel öncesinde muhabirlere açıklamalar yaptı. Süper Lig’in 23'üncü hafta karşılaşmalarında gerçekleşen Beşiktaş maçından konuşan Ahmet Ağaoğlu

“Takımda önemli eksikler var. Beşiktaş'ın stadında da inanılmaz bir ambians vardı. Her ne kadar yarışın gerisinde kaldığı düşünülse de kalabalık bir seyircinin önünde oynuyorsunuz. En zor deplasman bana göre. Neticede öne geçiyorsunuz ve daha sonra baskı yiyorsunuz. Baskıyı bir şekilde atlatıyorsunuz ve hakemin bitiş düdüğü çalmadan maçın bitmediğinin görüntüsünü veriyorsunuz. Zirve yolunda alınan her puan önemlidir. Eğer 1 puan farkla şampiyon olursanız önemli bir puan. 2 puanla kaybederseniz, şampiyonluğu verdiğiniz maç. Bu tür hesapları ben sevmiyorum. Maç maç oynuyoruz. Önümüzde Rize maçı var, en az Beşiktaş maçı kadar zor. Gazişehir maçı var belki hepsinden daha zor. Küme mücadelesi veren zirve mücadelesi veren takımlar var. Fikstür biraz yoğun”

“Hedef büyütenlerin ve büyük konuşanların sonunda nasıl bir tabloyla karşılaştığını görüyoruz. Onun için hiçbir takımın veya başkanın konuşmaması lazım. Karşınızda oynadığınız tüm rakiplere saygı duymak zorundasınız. Sizinle beraber şampiyonluk mücadelesi veren 7-8 takım var. Birbirinize saygı duymak zorundasınız. Duymazsanız rakip size cezayı keser. Finale kalabilmek için yarı finalde kazanmamız gereken maç var. Rakipler de o amaçla mücadele ediyor. O mücadeleyi ne kadar ciddi verirseniz, o oranda başarılı olursunuz. Vermiş olduğunuz mücadelede rakibinizden daha iyi oynamak zorundasınız”

“Bu iş bizim işimiz. Takımın bir bütçesi var. Muhafaza etmek zorunda olduğumuz bütçe var. Önümüzdeki yıl transfer yasağı gibi şeylerle karşılaşmamak zorunda olduğumuz için tüm çalışmalar bu bütçe doğrultusunda yapıyor. O konuda kimsenin endişesi olmasın”

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ise şöyle konuştu:

“Üniversite olarak burada çok değişik konuşmalar yaptık. Bilimin her alanıyla ilgili etkinlikler yaptık. Belki ilk defa bu alanda sporumuzun bir başkanını ağırlamaktan büyük bir şeref duyduğumuzu söylüyorum. Buradan da çıkaracak derslerimiz var. Üniversiteler bilgiye dönülen bir yerdir. Ben de Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. Bu da meseleyi hem biraz zorlaştırıyor, hem de ağırlaştırıyor. Hepimizin inşallah bu sene yüzü gülecek. O sene bu sene”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal