AEK Teknik Sorumlusu Kostenoglou'ndan Şoke Eden Trabzonspor Yorumu!

Nikos Kostenoglou, turu geçmelerinin çok zor olduğunu ancak futbolda maçlar oynanmadan hiçbir şeyin bitmeyeceğini söyledi.. İşte detaylar..

29.08.2019-10:02 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-09:59) AEK Teknik Sorumlusu Kostenoglou'ndan Şoke Eden Trabzonspor Yorumu!

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçta aldığı 3-1’lik yenilginin rövanşında AEK, yarın Trabzonspor ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.

AEK Kaptanı Bakakis: "Bir 90 dakika daha var"

"İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Çok iyi ve deneyimli bir takım ile karşı karşıyayız. Biz buraya beraberlik için gelmedik. Bize gereken skoru zor dahi olsa almaya gayret göstereceğiz." diye konuştu.

Kendi sahalarında aldıkları sonucun, işlerini çok zorlaştırdığını ifade eden Bakakis, "Fakat yarın takım olarak sahaya çıktığımızda elimizden gayreti göstereceğiz." dedi.

"Sonuç mucizlere kalmış"

AEK Teknik Sorumlusu Kostenoglou: "Sonuç mucizelere kalmış. Ama futbolda maçlar oynanmadan hiçbir şey bitmez. Sevinç mi yaşarız, üzüntümü yaşarız, onu 90 dakika bittiği zaman göreceğiz. Konuşmak kolay. Benim görmek istemediğim teslim olmak"

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal