Abdullah Avcı'dan Takıma Sert Eleştiri!

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Bu seviyede bu kadar hata olmaz. Bir çözüm bulmak gerekiyor. Özür diliyorum dedi. İşte detaylar..

20.09.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 20.09.2019-09:11)

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ağır yenilginin ardından özeleştiride bulundu. Sahada yapılan hataların kabul edilemez olduğunu vurgulayan Avcı, şunları söyledi: "Çok fazla değerlendirilecek bir şey yok. Sistem, organizasyon, bireysel performans ve takım savunmasında hata vardı. Bu seviyede bu kadar hata olmaz. Hangi organizasyon olursa olsun. Bir çözüm bulmak gerekiyor. Oyuncu da biz de kendimizi sorgulayacağız. Savunma güvenliğini alamazsan sonuç böyle olur. Tüm Beşiktaş taraftarından özür diliyorum."

Maça yedek kulübesinde başlayıp, sakatlanan Victor Ruiz'in yerine oyuna dahil olan Atiba, hataların ön planda olduğu bir karşılaşma oynadıklarını söyledi. Kanadalı yıldız, "Büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Garip bir maç oldu. İkinci yarı hatalar yaptık, konsantrasyon eksikliği ya da gevşeklik diyebiliriz. Sonrasında rakibin golleri geldi. Beş maç var ve toparlanabiliriz. Kolektif anlamda da bireysel anlamda da daha iyi olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal