Abdullah Avcı'dan Derbi için 6 Kural

Beşiktaş'ın Teknik Adamı Abdullah Avcı'dan Zorlu Fenerbahçe derbisi öncesi oyuncularına 6 kuraldan oluşan ciddi bir uyarı geldi

20.12.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 20.12.2019-10:12) Abdullah Avcı'dan Derbi için 6 Kural

Beşiktaş'ın Teknik Adamı Abdullah Avcı'dan zorlu Fenerbahçe derbisi öncesi futbolcularına sert uyarılar geldi.

2004-05'ten bu zamana kadar Kadıköy'de galip gelemeyen Beşiktaş'ta Abdullah Avcı, oyuncularla bir toplantı gerçekleştirerek uyarılarda bulundu. İşte deneyimli teknik direktörün futbolcularından istedikleri:

"Tahriklere kapılmayın. Sahada kendinize hakim olun, rakiple diyaloğa girmeyin"

"Hakemle kesinlikle tartışmayın. Daha makul bir şekilde konuşun. Aksi bir durum gereksiz kartları getirir"

"Rakip taraftardan size yönelik tepki ve istenmeyen sözler gelebilir. Kulaklarınızı tıkayın, tribünden etkilenmeyin ve kendi işinize bakın"

"Beşiktaş'a yakışır şekilde oynayacağız. Arzulu, istekli ve hırslı… Bunu sakın unutmayım"

"90 dakika boyunca skora bakmaksızın maçı bırakmayacaksınız. Kadıköy'deki galibiyet özlemini bitirmenin zamanı geldi. Şampiyon olmak istiyorsak, bu maçları kazanmalıyız"

"Son maçlarda alınan sonuçlar taraftarı üzdü. Kazanın ve kendinizi affettirin. Size gösterilen desteğin karşılığını verin"

Derbi İçin Prim 100 Bin Tl

Zirve yarışında 1. Sivasspor'un 6 puan arkasında yer alan Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçı öncesinde yönetim ekibi kesenin ağzını iyice açtı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin karşılaşma sabahı her zaman olduğu gibi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde takım ve yönetim ekibinin birlikte primi açıklayacağı bildirildi. Çebi ve ekibinin 75 bin ila 100 TL arasında başarı primi vermeyi düşündüğü öğrenildi. Yönetim, daha önce Galatasaray maçı için 50'şer bin TL prim vermişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal