Spor Bakanı Açıkladı! Sporda Kritik Koronavirüs Toplantısı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüs salgını ile alakalı ligler ve organizasyonlar için karar verileceğini söyledi.

19.03.2020-12:24 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-12:19) Spor Bakanı Açıkladı! Sporda Kritik Koronavirüs Toplantısı
Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Futbol, Basketbol, Voleybol Federasyonlarımızın Başkanları ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanımız ile saat 13:30’da bir araya gelerek Koronavirüs salgınına yönelik süreci değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Toplantıda liglerin durdurulması tartışılacak.

Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sebebiyle çoğu ülkede spor karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelenirken, taraftarsız olarak devam eden Süper Lig'in de ertelenip ertelenmeyeceği tartışma konusu oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, 55 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının sonrasında yaptığı konuşmada ülkemizde tüm tedbirlerin alındığını bu kapsamda karşılaşmaların taraftarsız olarak yapılabileceğini vurgularken, "Şu anda alınmış kararda değişiklik yok. Nisan ayının sonuna kadar seyircisiz olarak maçlar devam edecek. Her dakika durum değişebilir. Çok aklı başında olan, çok iyi planlama yapan bir Sağlık Bakanımız ve bir bilim kurulumuz var. Her şarttaki durumda, Türkiye'yi en az etkileyecek kararları alıyorlar. Bizim onlarla sürekli mesaimiz var. Bizim için en önce gelen Türkiye'mizdir! Koordine olarak beraber çalışıyoruz." ifadeleriyle henüz bir ertelemenin söz konusu olmadığını söylemişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal