SPK bir şirkete daha halka arz onayı verdi: Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin halka arz başvurusunu onayladı. Rönesans Gayrimenkul’ün halka arz işlemleri hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir? İşte Rönesans halka arz fiyatı ve hisse kodu…

05.04.2024-11:43 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-11:43) SPK bir şirkete daha halka arz onayı verdi: Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Halka arz yatırımcıları için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin halka arz başvurusunu onayladığını duyurdu. Rönesans Gayrimenkul halka arz fiyatı, Rönesans Gayrimenkul halka arz fiyatı gibi sorgulamalar ise bu gelişmelerle beraber başladı. Peki Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ, SPK onayı alarak halka arz edilecek. Şirketin sermayesi 303 milyon 716 bin 888 TL'den 331 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında 27 milyon 283 bin 112 TL'lik paylar ve mevcut ortaklardan Euro Cube Private Limited’in sahip olduğu 6 milyon 74 bin 338 TL nominal değerli (B) grubu paylar olmak üzere toplamda 33 milyon 357 bin 450 TL'lik pay halka arz edilecek.

SPK bir şirkete daha halka arz onayı verdi: Rönesans Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir?

1 TL nominal değerli paylar, 135 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Şirketin talep toplama tarihleri henüz açıklanmadı ancak halk arzın bayram haftasından sonraki hafta gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin katılım endeksine uygunluğu henüz netlik kazanmadı. Şirketin yayınlayacağı izahnamede katılım endeksine uygunluğu detaylı bir şekilde açıklanacak. 

Rönesans GYO toplamda 33,357,450 LOT dağıtacak. Bireysel yatırımcıların alacakları lot miktarı, katılımcının tercihine göre belirlenecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal