Sosyal medyada gündem oldu: İBB’ye ait tanker Kağıthane Deresi’ne atık su boşalttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait bir tanker, Haliç Nehri’ne akan Kağıthane Deresi’ne atık su boşaltırken görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken, yol bakım aracı, bölgede bulunan zabıta ekiplerince uzaklaştırıldı.

17.09.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 17.09.2022-15:56) Sosyal medyada gündem oldu: İBB’ye ait tanker Kağıthane Deresi’ne atık su boşalttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait bir tanker, Haliç’e akan Kağıthane Deresi’ne atık su boşaltırken görüntülendi. Bölgede nöbette olan Kağıthane Belediyesi zabıtaları ise dere kenarında bulunan İBB yol bakım aracını dere kenarından uzaklaştırdı. Görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Haliç’e atık su boşalttı

İBB aracının atık su boşalttığı anları canlı olarak gördüğünü söyleyen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Zabıta ekipleri tarafından tutanak tutuldu. Onlara buraya ne akıttıklarını sorduk. Üst yetkililerden resmi bir yanıt alamadık" diye konuştu.

İBB Kağıthane atık su

Söz konusu araç geçtiğimiz günlerde de Kağıthane deresine atık su boşaltma girişiminde bulunmuş fakat zabıta ekipleri tarafından engellenmişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal