Sosyal Medya Gündeminde! Sınıf Öğretmeninden Otizmli Öğrencisine Duygulandıran Not ‘Nergise Benziyorsun’

Mehmet Satar isimli bir öğretmenin otizmli öğrencisinin karnesine yazdığı not, sosyal medyada çok konuşuldu.

04.12.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-17:53)

Sınıf öğretmeni olan Mustafa Satar, otizmli öğrencisinin karnesine yazdığı notun sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılması ile sosyal medyada gündem oldu. Satar, öğrencisinin karnesine yazdığı yazıda, ‘Bembeyaz karlar yağdığında açan bir nergise benziyorsun! Kış rüzgarları sallandırıyor bu narinliğini, sana dur, yavaş, koşma, sallanma dediğime bakma sen. Sana yetişemediğimden kendimedir sitemim’ ifadelerini kullandı. 

Sosyal medyada duygulandıran paylaşımlar yapılmaya devam ederken, söz konusu olan gönderi de bir öğretmenin otizmli bir öğrencisinin karnesine yazdığı not ile ilgili çok fazla sayıda yorum aldı. 

SINIF ÖĞRETMENİNİN PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Mehmet Star isimli bir sınıf öğretmeni, otizmli bir öğrencisinin karnesine yazdığı not ile birçok kişinin gönlünü kazandı. Karnenin öğretmenlerin düşüncelerine ait bölümde şu ifadeler yer aldı; ‘Bembeyaz karlar yağdığında açan bir Nergiz'e benziyorsun! Kış rüzgarları sallandırıyor bu narinliğini, sana dur, yavaş, koşma, sallanma dediğime bakma sen! Sana yetişemediğimden kendimedir sitemim.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal