Sosyal konut projesinde önemli gelişme: Yeni uygulama bugün başladı

TOKİ ucuz konut projesinin başvuruları tüm hızıyla sürerken, başvurulardaki yoğunluk sebebiyle uygulanan kademeli başvuru uygulaması kaldırıldı. Vatandaşlar bugünden itibaren herhangi bir sınırlama olmadan E-Devlet’ten başvuru yapabilecek.

19.09.2022-10:35 - (Son Güncelleme: 19.09.2022-15:24) Sosyal konut projesinde önemli gelişme: Yeni uygulama bugün başladı

Tarihin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ ucuz konut projesinin başvuruları 14 Eylül 2022 tarihinde E-Devlet üzerinden başladı. "İlk Evim, İlk İş Yerim" sosyal konut projesine yapılan başvurularda yoğunluk yaşanmaması için bugüne kadar başvurular kademeli olarak alınıyordu. Fakat bu uygulama bugünden itibaren kaldırıldı. Böylelikle vatandaşlar bugünden itibaren herhangi bir sınırlama olmadan E-Devlet’ten başvuru yapabilecek. 

Yeni uygulama bugün başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'ne ilişkin yaptığı açıklamada  "Saat 09.00 itibarıyla başvuru sayısı tam olarak 3 milyon 466 bin 250." şeklinde bir ifadede bulunmuştu.

TOKİ ucuz konut başvuru

TOKİ ucuz konut projesinin başvuruları için gerekli şartları karşılamanız halinde E-Devlet sistemine T.C. kimlik numarası ve E-Devlet şifresiyle yapılabilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal