Sosyal İzolasyon Döneminde Çevrim İçi Gezebileceğiniz Müzeler

Coronavirüs tehlikesine karşı tedbir alarak, kalabalık alanlardan uzak durmak gerekiyor. Bu vesileyle evde geçireceğimiz vakti verimli ve iyi değerlendirmek oldukça önemlidir. Sosyal izolasyon döneminde evinizde otururken çevrim içi gezebileceğiniz müzeleri sizin için bir araya getirdik.

18.03.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-16:54) Sosyal İzolasyon Döneminde Çevrim İçi Gezebileceğiniz Müzeler

İşte sosyal izolasyon döneminde oturduğunuz yerden çevrim içi olarak gezebileceğiniz 5 müze...

Louvre Müzesi

Fransız ihtilalinden sonra 1793 yılında, Fransa'da açılan ilk devlet müzesi Louvre dünyada en çok ziyaret edilen müzeler arasında yer almaktadır. Siz de çevrimiçi olarak Louvre Müzesi'ni ziyaret edebilirsiniz. Hemen tıklayın!

National Museum of Natural History

Washington D.C.'deki National Mall'da bulunan doğa tarihi müzesidir. National Museum of Natural History'i gezmek isterseniz buraya tıklayın!

Dali Tiyatrosu ve Müzesi

İspanya’da bulunan Dali Tiyatro-Müzesi'nde tamamıyla Salvador Dali'ye ait sanat eseri bulunuyor. Dali'nin heserleriyle dolu olan bu müzeyi gezmek için tıklayınız!

Vatikan Müzesi

Vatikan Müzesi, önemli sanat ve klasik heykeller koleksiyonuna sahip bir müzedir. Michelangelo'nun Sistine Şapeli tavanından oluşan müzeyi gezmek için tıklayın!

Ayasofya Müzesi

1935 yılında müze olarak hizmet vermeye başlayan Ayasofya, İstanbul'da yapılmış en büyük Bizans kilisesidir. Aynı yerde üç kez inşa edilen kilise, dünyanın en eski ve en hızlı tamamlanmış katedralidir. Ayasofya Müzesi'ni ziyaret etmek için tıklayın!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal