Sosa Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçeli Jose Sosa, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arjantinli tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun Teknik Direktörlük performansı hakkında yorumlarda bulundu.

16.04.2021-17:55 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-18:07) Sosa Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Arjantinli Emre Belözoğlu'nun gelişiyle ilgili olarak da 'Takıma katkısı çok olacaktır' dedi.

'HER ZAMAN HEDEF ŞAMPİYONLUK'

Geçen haftayı üç puanla bitirmek bizim için önemliydi. Bu maça kadar yaptığımız hataları daha iyiye çevirmek için zamanımız vardı. Fenerbahçe'de beklentiler sürekli aynıdır. Öncesi ve sonrası diye bir şey diyemeyeceğim. Fenerbahçe gibi bir kulübün hedefleri her zaman şampiyonluktur.

'İNCE DETAYLI ANALİZ YAPMIYORUZ'

Biz oyuncular teknik heyetlerin yaptığı kadar çok ince detaylı analizlerde bulunamıyoruz. Onlar yaptığı analizlerle bu çıkarımları bize iletiyorlar. Sahada beklentileri göstermeye çalışıyoruz. Çok kaliteli bir takıma sahibiz ve bu kadroyla birlikte kazanmaya çalışıyoruz.

'GELMEMDE ÖNEMLİ ROL OYNADI'

Bulunduğum her takımda bütün teknik antrenörlerle saygı çerçevesinde çalıştım. Eski antrenör ve yeni antrenör karşılaştırmasında bulunmak istemiyorum. Tabii ki de Emre benim için çok önemli bir şahsiyet. Buraya gelişimde aktif rol oynadı. Kendisi çok tecrübeli. Bu ligi çok iyi bilen bir insan. Onun için de en iyisini diliyorum. Onun katkısı çok olacaktır.

'CİDDİYE ALIP OYNAYACAĞIZ'

Bütün rakiplere karşı zaten saygılıyız ve onları çok ciddiye alıyoruz. Önümüzdeki rakip de geçen senenin şampiyonu. Ona göre analizlerimizi yapacağız ve onları ciddiye alarak oynayacağız.

SENE SENE BAKIYORUM

Gelecekle ilgili ise şu an için hiçbir fikrim yok. Daha uzun süreler oynayan bir çok kaliteli iyi oyuncular da var. Sene sene bakmaktan yanayım. O yüzden şimdiden bir şey diyemeyeceğim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal