Son Dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Paylaştı: 35 Milyon Doz Aşıya Ulaştık

Koronavirüsle mücadelede en etkili yöntem olan Kovid-19 aşısı hakkında yeni bir paylaşımda bulunan Fahrettin Koca, 35 milyon doz aşıya ulaşıldığını açıkladı.

15.06.2021-13:00 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-13:42) Son Dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Paylaştı: 35 Milyon Doz Aşıya Ulaştık

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Aşlama çalışmalarında hızlanan Sağlık Bakanlığı, aşıya dair güncel verileri paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 aşılamasında 35 minyon doza ulaşıldığını belirtti.

AN İTİBARİYLE 35 MİLYON DOZA ULAŞILDI

Aşı programa hız kesmeden devam eden Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde aşı programına dahil olan meslek gruplarını açıklamıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter üzerinde yaptığı paylaşımda önce kargo çalışanları ve müzisyenler daha sonrasında ise gıda, üretim, kafe, lokanta ve restoran çalışanları ve berberlerinde aşı grubuna dahil edildiğini aktarmıştı. 

kovid-19 aşı

Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından yaptığı son dakika paylaşımında ise, ‘An itibariyle 35 milyon doz aşıya ulaştık. 35 milyonuncu doz aşı az önce Çanakkale Bayramiç’te yapıldı’ ifadeleri yer aldı.

Fahrettin Koca’nın paylaşımı sonrası aşı yaptırmak için sabırsızlanalar, aşı randevu sistemlerine yöneldi. Buna bağlı olarak sistemlerde geçici gecikmeler yaşandı. Bu durum Twitterin gündemine düşerken, Kovid-19 aşısı olmak isteyenlerin artması sevindirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal