Son Dakika: MYK Toplantısı Başladı, Toplantının Gündeminde Asgari Ücret Var!

Merkez Yürütme Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile saat 14:50'de başladı.

30.11.2021-16:27 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-16:58) Son Dakika: MYK Toplantısı Başladı, Toplantının Gündeminde Asgari Ücret Var!

Son dakika gelen bilgilere göre Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde toplandı.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu ( MYK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı saat 14:50'de başladı.

MYK TOPLANTISININ GÜNDEMİNDE ASGARİ ÜCRET VAR

Merkez Yürütme Kurulu toplantıda, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren asgari ücret konusunu gündeme alacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın elinde bulunan raporun bu konuya destek olması bekleniyor.

BAKANLIK VE TÜRK-İŞ ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konu ile ilgili yaptığı son açıklamalarda asgari ücret görüşmelerinde anlaşmanın çok yakın olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu;  "Asgari ücretin toplumu tatmin edecek, adalet duygusunu pekiştirecek bir seviyede olacağına inanıyorum. Türk-İş ile de bu konuda uzlaşmaya yakınız."

ASGARİ ÜCRET KONUSUNDA UZLAŞACAĞIZ

Bakan Bilgin asgari ücretin vatandaşı rahatlatacağının altını çizerek yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; "İlk veriler asgari ücrette uzlaşacağımız yönünde. Destek doğrudan işçiye verilecek, işverenin hesabına yatmayacak"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal