Düzce’de Etkili Olan Rüzgar Çamaşır Makinasını Metrelerce Sürükledi

Düzce’de beyaz eşya mağazasının önünde satış için duran çamaşır makinesi, bölgede etkili olan kuvvetli rüzgarın etkisiyle metrelerce kaldırımda sürüklendiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

30.11.2021-15:58 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-16:18) Düzce’de Etkili Olan Rüzgar Çamaşır Makinasını Metrelerce Sürükledi

Kent genelinde dün sabah saatlerinden itibaren başlayarak aralıklarla şiddetini artırarak devam eden rüzgar, günlük hayattaki olumsuz etkisini sürdürüyor. 

Düzce’de meydana gelen olayda, beyaz eşya mağazasının önünde satış için duran çamaşır makinesi, bölgede etkili olan kuvvetli rüzgarın etkisiyle metrelerce kaldırımda sürüklendiği anları güvenlik kamerası kaydetti.  

OLAY ANINI GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Düzce'de etkili olan kuvvetli rüzgar, bir iş yerine ait çamaşır makinesi sürükledi. Metrelerce sürüklenen çamaşır makinesi, vatandaşların yardımı ile durduruldu. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. 

ÇAMAŞIR MAKİNESİ METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Düzce’nin Cedidiye Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan beyaz eşya mağazasına ait çamaşır makinesi, rüzgarın şiddetini arttırmasıyla kaldırımın üzerinde sürüklendi. Kaldırım üzerinde yaklaşık 40 metre boyunca devrilmeden sürüklenen makine, civardaki vatandaşlar ve esnafın yardımıyla durduruldu. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal