Son Dakika Erzurum'da 4.7 Şiddetinde Deprem Oldu, Vali Memiş Son Detayları Paylaştı!

Son dakika gelen bilgilere göre Erzurum'un Köprüköy ilçesinde 4.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

22.11.2021-13:55 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-16:19) Son Dakika Erzurum'da 4.7 Şiddetinde Deprem Oldu, Vali Memiş Son Detayları Paylaştı!

Son dakika gelen bilgilere göre, Erzurum'da deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin merkez üssünün Köprüköy olduğunu ve şiddetinin 4.7 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yaptığı açıklamada, Erzurum'un Köprüköy bölgesinde 4.7 şiddetinde deprem olduğunu açıkladı. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11.31'de, merkez üssü Erzurum'un Köprüköy ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

HENÜZ OLUMSUZ BİR HABER YOK

Erzurum Valisi Okay Memiş, Köprüköy ilçesinde geçen hafta da deprem olduğunu belirterek herhangi bir can kaybının olmadığını belirtti. Vali Memiş yaptığı açıklamalara şu sözlerle devam etti;  "Köprüköy ilçesinde artçı bir sarsıntı meydana geldi. Şu an için aldığımız herhangi bir olumsuz ihbar yok. Ekiplerimizin bölgedeki çalışmaları sürüyor. Köprüköy'de daha önceki depremde hasar gören tüm binaları tahliye etmiştik. Vatandaşlarımızı çadırlara, konteynerlere yerleştirmiştik. Ekiplerimiz bölgede gerekli önlemleri almıştı. Devletimiz vatandaşımızın yanındadır, son sarsıntı nedeniyle vatandaşlarımızın olası tüm ihtiyaçları karşılanacaktır." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal