Son Dakika: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Elektrik Fiyatlarıyla İlgili Açıklama Yaptı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik satış fiyatlarına ilişkin çıkan haberlere cevap veren açıklama yayımladı.

01.10.2021-10:30 - (Son Güncelleme: 01.10.2021-10:40) Son Dakika: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Elektrik Fiyatlarıyla İlgili Açıklama Yaptı!

Türkiye’nin gündemini meşgul eden elektrik fiyatlarında 1 Ekim itibari ile değişiklik olacağı yönündeki haberlere Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan açıklama geldi. Kurumun yaptığı açıklamada, nihai elektrik satış fiyatlarında değişiklik yapılmadığı ve manipülatif haberlere vatandaşların itibar etmemesi gerektiği aktarıldı.

 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik satış fiyatlarına ilişkin çıkan haberlere cevap veren bir açıklama yayımladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun yaptığı açıklamada, ‘’Elektrik tarifelerinde gerçekleştirilen bütün değişikliklerin kurum tarafından şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılıyor ve Resmi Gazete'den yayımlanıyor’’ ifadeleri kullanıldı.


ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU’NDAN AÇIKLAMA 

"1 Ekim 2021 itibarıyla nihai elektrik satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Belirlenen birim bedellerle ilgili hiçbir dağıtım ya da perakende şirketi tüketicilerimizin faturalarına gizli ya da açık şekilde ek bir bedel yansıtamaz. Bu konuda yapılan manipülatif haberlere itibar gösterilmemesini de önemle hatırlatırız."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal