Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Biden ile Görüşeceği Tarih Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya gelecek.

28.09.2021-17:14 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-18:20) Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Biden ile Görüşeceği Tarih Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ekim sonunda Roma’da düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşeceği öğrenildi.

TARİH BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma'daki G-20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile görüşecek. Görüşmenin baş başa yapılacağı belirtildi. Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden, 30-31 Ekim'deki G20 Zirvesi'nde bir araya geleceği aktarıldı.

ERDOĞAN VE BİDEN BAŞ BAŞA GÖRÜŞECEK

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30-31 Ekim'de Roma’da düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile baş başa görüşeceği öğrenildi.

Sadece ikili meseleler değil S-400 ve F-35 konusundaki adımlar da bu görüşmede  gündeme gelebilir. Diğer gündem maddesinin de Afganistan'daki son durumun olması bekleniyor. 

İLK GÖRÜŞME NATO ZİRVESİNDE GERÇEKLEŞMİŞTİ

İki lider son olarak14 Haziran'da Belçika'da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'nde bir araya gelmişti. Bu görüşme Erdoğan ve Biden arasındaki ilk yüz yüze görüşme olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal