Meslektaşını 75 Kez Bıçaklayan Doktora Ağırlaştırılmış Müebbet!

İstanbul Sarıyer'deki Baltalimanı Kemik Hastanesi'nde görev yapan Yavuz Sümter, 2 yıl önce meslektaşı Kaan Erol'u 75 kez bıçaklayarak öldürmüştü.

28.09.2021-17:03 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-17:42) Meslektaşını 75 Kez Bıçaklayan Doktora Ağırlaştırılmış Müebbet!

İstanbul’da Baltalimanı Kemik Hastanesi’nde çalışan Dr. Yavuz Sümter, aynı hastanede çalıştığı meslektaşı Kaan Erol’u 75 kez bıçaklayarak öldürmüştü. İstanbul 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen dava karara bağlandı. Kasten adam öldüme suçundan yargılanan Dr. Yavuz Sümter, İstanbul 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı. 

2 YIL ÖNCE DOKTOR MESLEKTAŞINI 75 KEZ BIÇAKLAMIŞTI

Olayın ardından tutuklanan Dr. Yavuz Sümter duruşmada yaptığı savunmada, "Kaan Erol, 9 Ekim günü sigara içtiğimde bana hayvan gibi bağırdı. Bu olanlar herkesin gözünün önünde oldu. Beni yaka paça sürükleyerek doktor odasına soktu. 2 kişi olsak bu kadar zoruma gitmezdi. Bunu bilerek yaptı. Daha önce de bana kaç kere tokat attı. Doktor odasında herkesin içinde aşağıladı. 'Ben buradayken kapının önünde sigara içemezsin' dedi. Sabah 08.30'da polikliniğe geçeceğini söyledi. Ben de daha saatin 08.05 olduğunu, sigarasızlıktan başımın çatladığını söyledim. Bana, ondan izinsiz nefes bile alamayacağımı söyledi” ifadelerini kullanmıştı. 


Yaşanan olayda maktul Erol'a kimsenin engel olmadığını da ekleyen Sümter, "Doktor odasında Kaan Erol'u kimse durdurmadı. Kimse 'Sen ne yapıyorsun?' demedi. 'Çömezin gelince onu senin üstüne çıkaracağım, sen dosyalarla uğraşacaksın' dedi. 6 tane doktorun arasında onurumla, gururumla oynadı. 'Erkek misin sen?' dedi bana. Daha önce defalarca tokat yedim ama hiçbiri bu kadar canımı yakmadı. Herkesin içinde söylediği sözleri erkeklik gururuma yediremedim” 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal