Joe Biden Yönetimi ABD'ye Gelmek İsteyen 18 Yaş Üzeri İçin Aşı Zorunluluğu Getirecek

Joe Biden yönetimini, ülkeye gelmek isteyen 18 yaş üzerindeki tüm yabancı ülke vatandaşları için koronavirüs aşısı zorunluğu getireceği ifade edildi. Net kararın ise bugün açıklanması bekleniyor.

20.09.2021-17:52 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-17:52) Joe Biden Yönetimi ABD'ye Gelmek İsteyen 18 Yaş Üzeri İçin Aşı Zorunluluğu Getirecek

Amerikan medyasına konuşan üst düzey yetkililer, ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin, uluslararası seyahatte tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemlerine dair bugün yeni politikalarını açıklayacağını ifade etti.

ABD YÖNETİMİ: TAM AŞI ZORUNLULUĞU 

ABD'li yetkililer, Joe Biden yönetiminin, Amerika'ya seyahat edecek 18 yaş üzerindeki tüm yabancı ülke vatandaşlarına tam aşılı olma zorunluluğu getireceğini kamuoyuna duyurdu.

Şu anda ise tüm uluslararası uçuşlarda da ülkeye giriş için PCR testi isteyen ABD Joe Biden yönetiminin, söz konusu seyahat düzenlemesine dair duyuruyu ilerleyen saatlerde yapması herkes tarafından merakla bekleniliyor.

ABD Başkanı Joe Biden, daha öncesinde almış olduğu bazı federal çalışanlar için getirdiği koronavirüs aşı zorunluluğunu imzaladığı ve yeni kararname ile de tüm federal ve sağlık çalışanları ile 100'den fazla personeli olan iş yerlerinde çalışanları kapsayacak şekilde genişletmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal