Son Dakika: Baykar Şirketinde Çalışan Genç Mühendis Tarık Kesekçi Hayatını Kaybetti!

Bursa yolunda yaşanan talihsiz kazada Baykar şirketinde uçak mühendisi olarak çalışan Tarık Kesekçi hayatını kaybetti.

27.11.2021-17:19 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-17:19) Son Dakika: Baykar Şirketinde Çalışan Genç Mühendis Tarık Kesekçi Hayatını Kaybetti!

Son dakika gelen bilgilere göre, Selçuk Bayraktar'ın şirketi Baykar'da çalışan uçak mühendisi Tarık Kesekçi geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Bursa'da yaşanan talihsiz kazada, bir tıra arkadan vuran ve içinde Tarık Kesekçi'nin olduğu tespit edilen kazada araç içindeki 4 kişi hayatını kaybetti. Baykar'ın sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu kaza hakkında yapılan açıklamada başsağlığı dilekleri iletilirken konu hakkında şu ifadelere yer verildi; "Milli Teknoloji Hamlesi idealinin genç mühendislerinden, değerli dava arkadaşımız Tarık Kesekçi'yi elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve ekibimize başsağlığı dileriz. Başımız sağ olsun." 

SELÇUK BAYRAKTAR: SENİ ÖZLEYECEĞİM KARDEŞİM

Paylaşımı alıntılayarak başsağlığı dileğinde bulunan Selçuk Bayraktar ise acı kaza hakkında şu yorumda bulundu; "Vatansever, idealist, iyi ahlaklı, gayretli, şuurlu, T3 Vakfı'mızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hakk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal