Son Dakika: Selçuk Bayraktar'ın Babası Özdemir Bayraktar Hayatını Kaybetti

Selçuk ve Haluk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar vefat etti.

18.10.2021-12:50 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-17:55) Son Dakika: Selçuk Bayraktar'ın Babası Özdemir Bayraktar Hayatını Kaybetti

Son dakika haberine göre Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar vefat etti. 

SELÇUK BAYRAKTAR'IN BABASI HAYATINI KAYBETTİ 

Selçuk Bayraktar en acı gününü yaşıyor. Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar tarihler 18 Ekim'i gösterdiğinde yaşamını yitirdi. Haluk Bayraktar, babasının vefat haberini sosyal medya hesabından yayınlayarak 'Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin' sözleriyle yayınladı.


ÖZDEMİR BAYRAKTAR VEFAT ETTİ

Bununla beraber Bayraktar ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Özdemir Bayraktar, Babamız, ilham kaynağımız bugün Hakk'ın rahmetine kavuştu. Değerlerinden taviz vermeden adanmış bir ömür yaşadı. Yılmak bilmeyen azmiyle araştırıp üretenlerden oldu. Haksızlıklar karşısında hiç pes etmedi, gücü yettiğince yardım etti. Allah rahmet eylesin. 


SELÇUK BAYRAKTAR'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Diğer yandan T3 Vakfı Başkanı Selçuk Bayraktar 72 yaşında yaşamını yitiren çok sevdiği babası Özdemir Bayraktar için sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.


KANINI CANINI MÜCADELEYE VAKFETTİ

'Babam, canım, arkadaşım, rehberim, dava yoldaşım Hakk'ın rahmetine yürüdü.. Kanını, canını, sağlığını, varlığını milletimizin tam bağımsızlık mücadelesine vakfetti.. İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn O'ndan geldik O'na döneceğiz..'

ÖZDEMİR BAYRAKTAR KİMDİR?

Trabzon’un Sürmene ilçesinden ebeveynlere sahip olan Özdemir Bayraktar,1949 yılında İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Garipçe köyünde doğdu. Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’ne giren Bayraktar,1967 yılında girdiği üniversitenin Makine Mühendisliği bölümünü 1972 yılında bitirdi.

2 yıl boyunca İTÜ Motorlar Kürsüsü Profesörü İsmail Hakkı Öz’ün araştırma asistanlığını yapan Bayraktar, içten yanmalı motorlar üstüne yüksek lisansını tamamladı. Burdur Traktör, İstanbul Segman, Uzel gibi firmaların kuruluş kısmında teknik yönetici görevlerinde çalıştı. Canan Bayraktar ile evlendi. Canan Bayraktar İstanbul Üniversitesi’nin İktisat Fakültesi mezunu ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda bilgisayar programcısıydı. Çiftin Haluk, Selçuk ve Ahmet adında üç çocuğu vardır.

BAYKAR MAKİNA’NIN KURULUŞU

1984 yılında Baykar Makine’nin kurucularından birisi oldu. Baykar’ın tasarladığı, TSK için geliştirilen ilk insansız hava aracı olan Bayraktar Mini İHA Ar-Ge çalışmalarında bulundu. Baykar tarafından geliştirilen ürünlerin tasarımlarında söz sahibi olan Özdemir Bayraktar, Bayraktar TB2 ve Bayraktar AKINCI TİHAlar’ı tasarlamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal