Son Dakika! Bakanlık Taksicilere Genelge Yayınladı!

İçişleri Bakanlığı taksicilere son dakika bildirisi yayınladı. Bildirinin amacının taksicilerin daha dikkatli ve kontrollü olması için yayınlandığı aktarıldı.

18.10.2021-17:54 - (Son Güncelleme: 18.10.2021-18:02) Son Dakika! Bakanlık Taksicilere Genelge Yayınladı!

Son dakika gelen habere göre, İçişleri Bakanlığı son dönemde taksilerle ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle taksi sürücülerine 12 adet yazılı kural uyarısı yaptı. Uyarıları 81 ilin valiliğine yollayan bakanlık, caydırıcılığı ve denetimlerin artmasını hedefliyor.

İŞTE O GENELGE

Bakanlık tarafından yayınlanan bildiride şu ifadelere yer verildi; "Bakanlığımız tarafından son dönemde taksilerle ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle taksi şoförlerinin uyması gereken 12 kuralın yazılı olduğu bir görsel hazırlandı. 81 İl valiliğine gönderilen bu görseller aynı zamanda ülkemizde yaşayan yabancılar ile misafir olan turistlerin de anlayabileceği şekilde yabancı dillerde de tasarlandı.

Görseller, ülke genelinde taksi duraklarına, taksi bekleme yerlerine ve yolcuların görebileceği diğer yerler ile taksilerde de yolcuların görebileceği uygun alanlarda (koltuk arkası cep vb.) bulundurulacak; ilgili kurumların resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

Taksi şoförlerine 12 kuralın hatırlatıldığı bu görseller ile Bakanlık farkındalığı, caydırıcılığı ve denetimlerin etkinliğini artırmayı hedefliyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal