Son Dakika: Ankara'da Rüşvet Operasyonu!

Rüşvet aldıkları ve istedikleri belirlenen 33 şüpheli, gelen ihbarlar üzerine tespit edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının deveye girmesi ile belirlenen 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

15.11.2021-09:52 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-10:15) Son Dakika: Ankara'da Rüşvet Operasyonu!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara’daki icra memurlarının rüşvet talep edip aldığını tespit etti. Memurların rüşvet olayının ortaya çıkması Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nı harekete geçirdi. Konu ile ilgili aralarında kamu görevlileri ve sivil şahıslar olmak üzere toplamda 33 şüpheliye gözaltı kararı verildi. Ankara’da icra memurlarının rüşvet isteyip aldığı tespiti üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Avukat ve katiplerin ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda kamu görevlileri ve   sivil şahıslar olmak üzere toplam 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara'da icra memurlarının rüşvet isteyip aldığı tespiti üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Avukat ve katiplerin ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda kamu görevlileri ve sivil şahıslar olmak üzere toplam 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Barosuna kayıtlı avukatlar, avukat stajyeri, avukat katibi ile suçtan zarar gören diğer kişiler icra takip dosyalarında haciz ve muhafaza işlemleri sırasında icra memuru tarafından rüşvet istenip alındığının ihbarında bulundu.

RÜŞVET ALAN 33 ŞÜPHELİYE GÖZALTI KARARI

Rüşvet aldıkları ve istedikleri belirlenen 33 şüpheli, gelen ihbarlar üzerine tespit edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının deveye girmesi ile belirlenen 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Tespit edilen şüphelilere başlatılan teknik takip ardından rüşvet almak ve rüşvet vermek, rüşvet suçuna aracılık etmek, nüfuz ticareti, yedieminlik görevini suistimal, görevi kötüye kullanmak suçlarından haklarında soruşturma yürütülen kamu görevlileri ve sivil sahıslar olmak üzere toplam 33 şüphelinin gözaltına alınmalarına karar verildi. Şüphelilerin yakalanıp gözaltına alınmaları, arama ve el koyma işlemlerinin Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Gasp Büro Amirliğince devam ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal