Bursa’da 56 Yaşındaki Kadının Ölüm Nedeni Leblebi Oldu

Bursa’da yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. 56 yaşındaki kadın leblebinin boğazını kaçması sonucunda hayatını kaybetti.

15.11.2021-09:26 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-09:44)

Bursa’da yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. 56 yaşındaki kadın leblebinin boğazını kaçması sonucunda hayatını kaybetti. 

Bursa’ya bağlı İnegöl ilçesinde yaşanan olay duyanları şaşırttı. 56 yaşında olan ve nefes borusuna leblebi kaçtığı için hayatını kaybeden Şenel Alptekin, ailesini yasa boğdu. 

LEBLEBİ HAYATINI KAYBETMESİNE NEDEN OLDU

Duyanları hayrete düşüren olay Bursa’da yaşandı. İnegöl’de yaşayan kadın, nefes borusuna leblebi kaçması nedeniyle hayatını kaybetti. Gece saatlerinde yaşanan olay Kemalpaşa Mahallesi, Gülçiçek Sokak’ta meydana geldi.

Gece 23.00 sularında evinde oturan ve leblebi yiyen Şenel Alptekin, birden fenalaşmaya başladı. Bir süre mücadele veren kadın nefesine leblebi kaçtığı için bir anda yere yığıldı. Şenel Alptekin’in nefes borusuna kaçan leblebiyi çıkaramayan yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Boğazına leblebi kaçtı öldü

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTULAMADI

Eve gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Alptekin, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şenel Alptekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

56 yaşındaki Alptekin'in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin kayıtlara geçmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal