Soğan keserken neden gözler yaşarır? Soğan keserken gözyaşı ve göz yanması nasıl engellenirr?

Soğan doğramak yemek yapan herkesin korkulu rüyası. Soğan keserken doğrarken çoğu kişinin gözleri yanar. Sosyal medya kullanan birinin verdiği taktikle artık göz yaşarmasına yanmasına son! İşte detaylar...

10.05.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-15:50) Soğan keserken neden gözler yaşarır? Soğan keserken gözyaşı ve göz yanması nasıl engellenirr?

Soğan keserken gözlerimiz yanmasın diye birçok taktik uyguluyoruz. Ama kesin bir sonuç aldığımız olmadı. Sosyal medya kullanıcısı öyle bir yöntem önerdi ki artık gözleriniz yanmayacak. Detaylar haberimizde!
soğan doğrarken göz yaşarmasını ne geçirir?

Soğan keserken ağlamaya son

Soğan doğrarken göz yanmasını yaşarmasını yemek yaparken bir çok insan yaşıyor. Bunun bir çözümü henüz yok. Ve göz yanmasına katlanmak zorunda kaldık. Fakat Facebook kullanıcısı olan bir kadın göz yaşarmasını önleyecek bir çözüm önerdi.
ıslak kağıt havlu soğan doğrarken göz yaşarmasına engel oluyor!

Kağıt havlu

Facebook kullanıcısı Trina Micalle bir öneri verdi. Kağıt havlu kullanarak göz yaşarmasına yanmasına son dedi. Kesme tahtasına bir parça ıslak havlu kağıt koymak gözlerinizi yaşartmayacak. Soğanı keserken soğandaki tüm kimyasalları kağıt havlu çekecek ve gözleriniz yanmayacak dedi.

Paylaşıma karışık tepkiler geldi

Çoğu kişi olumlu sonuç alırken bazıları ise çözüm olmadığını söyledi. Deneyen olumlu sonuç alan birçok insan Facebook üzerinden kullanıcıya teşekkür etti.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal