Snowcell Bakımı İle Lekelerden Kurtulun!

Son yıllarda popüler hale gelen snowcell, cilt lekelerine karşı yaptırılan bir uygulamadır. Hekimler tarafından da tavsiye edilen snowcell bakımı nedir? Detaylar haberimizde…

12.03.2020-17:44 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-17:24) Snowcell Bakımı İle Lekelerden Kurtulun!

Hollywood cilt bakımı olarak da bilinen snowcell bakımı cilde rengini veren melaninin salgısının neden olduğu koyulaşan lekelerden arındırır ve cildin homojen bir görünüm kazanmasını sağlar. Bu bakım sayesinde anti-oksidan bakımından ciltte güçlü bir koruma etkisi oluşur.

SNOWCELL BAKIMI NEDİR?

Cilt lekeleri birçok kişinin rahatsız olduğu bir durumdur. Son yıllarda en etkili ve en çok tercih edilen uygulamalar arasında olan snowcell enzim peeling uygulamaları, kişiyi sosyal hayatından uzaklaştırmadan yapılan bir uygulamadır. Güneş koruyucu kullanmak şartıyla dört mevsim rahatlıkla yapılabilen bir uygulamadır. Snowcell uygulaması sayesinde ciltte lekelenmeye sebep olan enzim baskılanarak cilt renginin açılması sağlanır. Uygulamadan daha iyi sonuç almak için rollerla beraber yapılan bu yöntem kişinin cildini soyulmadan tedavi edilmekte, lekeleri azalmakta ve tekrar oluşmasını engellemekte. Uygulama sürecinde serumla cildin nemi arttırılıp, büyüme faktörleri peptit ve antioksidan içeriklerle cildin ihtiyacı olanlar sağlanarak tedavi süreci tamamlanmaktadır.

KENDİNİZİ HOLLYWOOD YILDIZI GİBİ HİSSEDECEKSİNİZ

Uygulamanın içeriğinde yer alan yüzde 70 Askorbik asit (C vitamini), Arbutin, Kojik asit, Kolajen, Peptidler, Hint Bektaşiüzümü özütü gibi lekelerin tedavi yok edilmesinde etkili olan bu içeriklerin yardımıyla uygulama sonrasında kişinin cildinde gözle görülür bir aydınlanma ve açılma görülür. Bu etkilerinden dolayı snowcell bakımıyla Hollywood yıldızları gibi canlı, parlak ve pürüzsüz bir cilde kavuşulmasının oluşturduğu etki ile birçok kişi tarafından Holywood cilt bakımı olarak da tanımlanmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal