Çalışan Kadınlar İçin Pratik Cilt Bakımı Tüyoları

Yoğun iş temposunda çalışan kadınların sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olması için küçük ipuçlarına ihtiyaçları vardır. İşte çalışan kadınlar için pratik cilt bakım tüyoları…

08.02.2020-12:36 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-12:38) Çalışan Kadınlar İçin Pratik Cilt Bakımı Tüyoları

Günlük hayatın koşuşturması, yoğun iş temposu, ev işleri, çocuklar derken kadınlar yorgun düşebiliyorlar. Buna karşın kadınlar daima sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterler. Tüm gün neredeyse hiç hareket etmeden çalışanlar veya sürekli hareket halinde olanlar ufak aralıklı zaman dilimleri yaratarak cilt bakımı yapabilir! İşte cilt bakımı yapmaya zaman bulamayanlar için 3 adımda kolay cilt bakım tüyoları!

KAT KAT MAKYAJ YAPMAYIN!

Bilinçsiz yapılan makyaj ne yazık ki ciltte tahriş oluşumuna ve cildin daha çabuk yıpranmasına neden oluyor. Özellikle yoğun tempolu iş temposunda cilt bakımı yapmaya vakit bulamayan kişilerin cildini iyi bir şekilde temizleyememesi bir süre sonra ciltteki makyajında kötü görünmesine neden olur. Bunun için cilde uyguladığınız makyajı olabildiğince az uygulamaya özen gösterin. Böylelikle makyajınız hem doğal gözükmesini hem de cildinizde katman katman durmasını engelleyebilirsiniz.

CİLDİNİZİN NEM DENGESİNİ KORUYUN

Cilt tipiniz yağlı veya kuru olmaksızın cildinizin ihtiyacı doğrultusunda nem oranını sağlamaya özen gösterin. Cilt tipinize göre nemlendirici edinin ve gün içerisinde cildinize nemlendirici uygulayın. Nemlendirici cildinizin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar.

TEMİZ HAVA ALMAYI UNUTMAYIN

İçinize çektiğiniz temiz hava hem prsikolojik olarak iyi hissetmenize hem de cildinizin nefes almasına yardımcı olacaktır. İş hayatında ilk bulduğunuz fırsatta temiz hava almaya açık bir alana kaçın! Temiz hava cildin kan dolaşımını düzenli olarak çalışmasına yardımcı oluyor. Bu da cildin dengesini koruyarak cildinizin canlı görünmesini sağlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal