Bol yeşillikli enfes bir krep tarifini sizin için hazırladık. İşte otlu krep tarifi...
MALZEMELER
Hamuru için:
İçi için:
NASIL YAPILIR?
Hamur için, yumurta, süt ve unu çırpıp üzerine tuz ekleyin. İncecik doğradığınız dereotunu da karışıma ilave edin. Yağladığınız yapışmaz yüzeyli bir tavaya krep hamurunun yarısını dökün. Tavayı sallayarak hamuru yayın. Bir yüzü pişince diğer tarafını çevirin. Piştikten sonra kenara alın. Kalan hamurla diğer krebi hazırlayın. Krepleri servis tabağına alıp içlerine elle irice koparılmış maydanoz, dereotu, nane, tere ve fesleğen yapraklarını koyun. Salam ve beyaz peynir dilimlerini ekleyip servis yapın. Afiyet olsun…
Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.