Akneli Ciltler İçin Doğal Yüz Temizleyici

Cilt üzerinde aşırı yağlanma sonuncunda ortaya çıkan akneler, doğru bir cilt temizliği rutini ile önemli ölçüde azaltabilir. Akneli bir cildiniz varsa sizin için hazırladığımız bu temizleyiciyi mutlaka denemelisiniz…

27.01.2020-15:23 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-15:19)

Doğal içerikli cilt temizleyiciler veya yüz, vücut yıkamaya uygun doğal sabunlar cildinizi temizleyebilir. Fakat cildinizi temizlemek için kullandığınız her ürün doğal içerikli olmuyor. Bazı ürünlerin içeriğinde bulunan maddeler daha çok akne sorununa neden olabiliyor. Özellikle lanolin, mineral yağı, alüminyum, retinil asetat, alkol, oksibenzon, triklosan, paraben, polietilen, BHA, BHT ve formaldehit bazlı koruyucular içeren ürünler, akne sorununun daha da kötüye gitmesine sebep olabiliyor.

MALZEMELER

  • 1 yemek kaşığı hindistancevizi yağı
  • 3 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 20 damla çay ağacı yağı
  • 2 kapsül probiyotik

NASIL YAPILIR?

Bütün malzemeleri geniş bir kabın içerisine alıp iyice karışana dek karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı serin bir yerde muhafaza edin. Her kullanımdan önce mutlaka çalkalayın. Yüzünüzü biraz ıslattıktan sonra karışımdan yaklaşık 1 çorba kaşığı kadar alın ve nazik bir şekilde masaj yaparak yüzünüze uygulayın. Mümkünse biraz beklettikten sonra ılık su ile durulayın ve nazikçe kurulayın. Dilerseniz bu karışımı iki-üç günde bir maske şeklinde de uygulayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal