Slimani: Benim İçin Tek Hata, Türkiye'ye Gitmekti

Fenerbahçe'de kötü bir performans sergiledikten sonra 2018/19 sezonunun sonunda takımdan ayrılan Islam Slimani, kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fransa'da vermiş olduğu bir röportajda Türkiye'de geçirdiği dönem ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

22.02.2021-18:23 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-18:23) Slimani: Benim İçin Tek Hata, Türkiye'ye Gitmekti

Fenerbahçe döneminde eleştiri oklarının hedefi haline gelen istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Islam Slimani, Fenerbahçe dönemi ve kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Islan Slimani yapmış olduğu açıklamalarda ;

NEWCASTLE DÖNEMİM SAKATLIKLA GEÇTİ

6 aylığına Newcastle United'a gittim, 4 ayı sakatlıkla geçti. İnsanlar bunun bir başarısızlık olduğunu söylüyor. Hayır, oynamadım çünkü sakattım. Sonra Fenerbahçe'ye gittim, iyi bir hamleydi. Bana güvenen bir teknik adam vardı, beni oynattı.

EN BÜYÜK HATAM TÜRKİYE'YE GİTMEKTİ

Fenerbahçe'de bir sabah, benim kiralık bir oyuncu olduğumu ve gelecek yıl takımda olmayacağım için idmanlara çıkamayacağımı söylediler. Ocak ayında teklifler vardı ancak ayrılmama izin vermediler. Bana ve Benzia'ya bu yapıldı. Benim için tek hata, Türkiye'ye gitmekti.

MONACO BENİM İÇİN KURTULUŞTU

2018 yazında Monaco'ya gittim ve Türkiye'deki tecrübemden sonra aklımda sadece bir "intikam" vardı. Benim için teknik açıdan, bir önceki acılarımdan kurtulma açısından başarılı bir deneyimdi.

LYON BAŞARIYA ODAKLI BİR KULÜP

Olympique Lyon harika bir takım ve taraftarları da başarıya endekslenmiş durumda. Önümüzde zorlu bir görev var. Benim kazanma anlayışım var, bunun için fedakarlık yapmaya hazırım.

MİLLİ TAKIM BENİM İÇİN UNUTULMAZDI

Cezayir Milli Takımı'ndan ilk kez davet aldığımda inanılmaz bir mutluluk yaşadım. Neredeyse 1 hafta boyunca uyuyamadım. Vahid Halilovic bana çok destek oldu, benim uluslararası tecrübe edinmemi sağladı.

NANTES'E YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN TRANSFER OLMADIM

2013'e Nantes'e transfer olacaktım ancak yöneticilerin saygısızlığı nedeniyle gitmedim. Benimle temasa geçtiklerine tecrübe edineceğim ile ilgili sözler verdiler ancak pazarlıklar başladığında masaya başka şeyler gelmeye başladı. Ben de transferden vazgeçmek zorunda kaldım.

SPORTİNG SAYESİNDE AVRUPA BENİ TANIDI

2013 yazında Sporting'e transfer oldum. Profesyonel futbolun sanatsal yönlerini bana öğrettiler, Avrupa da benim yeteneklerimin farkına vardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal