Skoda CEO’su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Ahmet Yüce kaç yaşında, evli mi? Ahmet Yüce hayatı ve biyografisi

Skoda’nın Türkiye distribütörü Yüce Otomotiv’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına 29 maaş ikramiye yapmasıyla sosyal medyada gündem oldu. Bu kapsamda Ahmet Yüce hayatı ve biyografisi araştırma konusu oldu. Peki Skoda CEO’su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Ahmet Yüce kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar…

05.03.2024-12:38 - (Son Güncelleme: 05.03.2024-12:38)

Skoda CEO’su Ahmet Yüce, bünyesindeki çalışanlarına 29 maaş zam yaparak işverenlere ders niteliğinde bir adım attı. Ahmet Yüce’nin hayatı ve kariyeri bu gelişmeyle beraber arama motorları üzerinden sorgulanıyor. Peki Skoda CEO’su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Ahmet Yüce kaç yaşında, evli mi?

Skoda CEO’su Ahmet Yüce kimdir?

Yüce Otomotiv'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra, otomotiv sektöründeki kariyerine Orhan R. Yüce ile birlikte başladı. İlk olarak Alfa Romeo markasının yedek parça tedariğini üstlendi ve ardından Alfa Romeo'nun Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev aldı.

Skoda CEO’su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Ahmet Yüce kaç yaşında, evli mi? Ahmet Yüce hayatı ve biyografisi

1987'de Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyeliğini üstlenen Ahmet Yüce, aynı zamanda Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdüren Yüce, Fransızca dilini bilmekte olup, Ali Yüce adında bir oğlu bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal