Sivasspor, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile 1 yıllık anlaşmaya vardı!

Sivasspor'da takımdaki geleceği belirsiz hale gelen Rıza Çalımbay hakkında karar verildi. Teknik adam ile 1 yıllık daha anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adam ile kısa süre içerisinde yeni sözleşme imzalanacak.

06.06.2022-17:42 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-17:50)

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanma başarısını gösteren Sivasspor'da oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Sivasspor'da takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinin sona ermesinin ardından teknik adamın geleceği çok büyük merak konusu haline gelmişti. Son olarak ise teknik adamdan Sivaslı taraftarlara sevindiren haber geldi.

Teknik adam takımda kalıyor

Ziraat Türkiye Kupası'nı Sivas'a getirerek büyük bir başarıya imza atan Rıza Hoca hakkında karar verildi. Rıza Çalımbay memleketinin takımıyla yeniden anlaşmaya vardı. Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Rıza hoca 1 yıl daha takımı çalıştırma kararı verdi. Yönetim ile görüşmelerin ardından her konuda anlaşmaya varan teknik adam düzenlenecek imza töreni ile kendisini 1 yıl daha Sivasspor Teknik Direktörü yapacak sözleşmeye imza atacak.


Taraftarları sevindirdi

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın aldığı karar özellikle Sivaslı taraftarları çok sevindirdi. Teknik adam bu sezon Ziraat Türkiye Kupası finalinde Kayserispor'u mağlup ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu başarının ardından hocanın durumu büyük merak konusu haline gelmişti. İsmi pek çok takımla anılan Rıza Çalımbay aldığı kararla Sivas'ta kalmaya karar verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal