Litvanya Teknik Direktörü Valdas Ivanauskas, Milli maçta Türkiye'nin favori olduğunu itiraf etti

Litvanya Teknik Direktörü Valdas Ivanauskas, A Milli Futbol Takımımız ile oynayacakları UEFA Uluslar Ligi karşılaşması öncesinde Türkiye’nin favori olduğunu ancak maçta gereken önlemleri alacaklarını açıkladı.

06.06.2022-17:37 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-17:37) Litvanya Teknik Direktörü Valdas Ivanauskas, Milli maçta Türkiye'nin favori olduğunu itiraf etti

UEFA Uluslar Ligi’nde C Ligi 1. Grup ikinci karşılaşmasında ilk maçta İstanbul’da Faroe Adaları’nı 4-0’la geçen Millilerimiz, bu kez Litvanya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Türkiye'nin favori olduğunu kabul etti!

Litvanya ile oynanacak olan kritik karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Valdas Ivanauskas, düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Valdas Ivanauskas, yapmış olduğu açıklamalarda ;


‘ Biz Türkiye'yi favori olarak görüyoruz. Bu maçta daha şanslı olarak görüyoruz. Türkiye'nin ve bizim hedeflerimiz farklı. Bunların kıyaslaması yapılamaz. Türkiye'nin hedefi bir an önce gruptan çıkabilmek. Teknik direktörünüz Alman ve bu yüzden de şanslısınız. Türkiye'ye karşı gerekli önlemleri alacağız ve elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal